Widget Recent Post No.

Τσιμπήματα μελισσών θεραπεύουν τον ιό του Aids (ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ)



Θα μπορούσε το δηλητήριο της μέλισσας να θεραπεύσει μια τόσο σοβαρή ασθένεια; Μια νέα έρευνα έρχεται στο φως για να μας αποκαλύψει άλλη μια φορά ότι η μέλισσα θεραπεύει τα πάντα ακόμη και τον σεξουαλικά μεταδιδόμενο ιό HIV που θερίζει την ανθρωπότητα μέχρι και σήμερα.

Έρευνες και πειράματα πραγματοποίησε η Ιατρική σχολή στην Αμερική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το δηλητήριο της μέλισσας θεράπευσε αποτελεσματικά τον Ιό! Συγκεκριμένα συμβαίνει αυτό επειδή στο δηλητήριο της μέλισσας εμπεριέχεται μια πολύ ισχυρή τοξίνη που ονομάζεται μελιτίνη. 

Αυτή η ουσία είναι τόσο τοξική που διασπά το εξωτερικό περίβλημα του ιού σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο ιός δέχτηκε "διατρήσεις" σε όλη του την επιφάνεια και σκοτώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι το δηλητήριο δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα κύτταρα γύρω από τον ιό.
Μέχρι στιγμής τα φάρμακα που υπήρχαν για τον HIV έδιναν μια αναβολή στο όλο πρόβλημα με αναστολή αναπαραγωγής του ιού. Ο ασθένής ήταν φορέας μέχρι την επανεμφάνιση του ιού. Σήμερα με αυτή την θεραπεία καταστρέφεται ολοκληρωτικά, τα κύτταρα νεκρώνονται οριστικά.

Η θεραπεία με δηλητήριο μέλισσας έχει εφαρμοστεί σε πειραματικό στάδιο ακόμα και έχει θεραπεύσει άτομα. Επί του παρόντος 33,4 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με τον ιό HIV και χάνονται καθημερινά ζωές. Λέτε να βρέθηκε η σωτήριος θεραπεία για όλους αυτούς τους ανθρώπους; Θα δείξει...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια