Widget Recent Post No.

Πορτοκαλιές: Άρχισαν να ανοίγουν!

Ανοίγουν σιγά σιγά οι πορτοκαλιές και οι μέλισσες αποτρελάθηκαν. Φέτος όλα δείχνουν πως η πορτοκαλιά θα θα μας αποκαταστήσει (για την προηγούμενη "κακή" χρονιά) και θα πάρουμε μέλια!

Οι μέλισσες έχουν τρελή αδυναμία στην ανθοφορία της πορτοκαλιάς η οποία δίνει γύρη και άυθονο νέκταρ. Όταν πει να δώσει η πορτοκαλιά στάζει μέλι από τα άνθη της! Τα μελίσσια συλλέγουν με μανία. Στην ανφοθορία της πορτοκαλιάς οι μέλισσες παρουσιάζουν αυξημένη τάση για σμηνουργία και αναπτύσσονται πολύ γρήγορα ενώ ταυτόχρονα συλλέγουν μέλι!






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνωσεις που προσφέρετε.
    Θα μπορούσατε-και εφ οσον ειναι δυνατον- στα αρθρα σας να γραφατε καποιες λεπτομέρεις όπως πρωι μεσημερι απογευμα χειρισμών,θερμοκρασιες υγρασια κλπ
    Τι χρωμα γύρης εχουν οι πορτοκαλιές κλπ.
    Πάντως, όπως και νάχει, νιώθω βαθιά υποχρέωση ...kentauros B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

    Θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε τα άρθρα μας με επιπλέον πληροφορίες όπως αυτές που ανέφερες.
    Φιλικά Χάρης Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου φίλε μου χαίρομαι πολύ που αφιερώνεις τον χρόνο σου για να προσφέρεις γνώσεις σε όλους εμάς και σε αυτούς που είναι εππαγγελματίες και γνωρίζουν και στους ερασητέχνες που τώρα ψάχνοντε για να μάθουν..Επίσης μην σε ρίχνουν κάποια αρνητηκά σχόλια να ξές πως είναι πολύ λίγοι η κράχτες ην δίνεις σημασία να ξες πολλά άτομα ενδιαφέροντα να μάθουν να ψαχτούν γι αυτό δώσε γνώση βοήθησε κόσμο...
    Η γνώση πρέπει να μεταδίδετε για να πάμε μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ θα είσαι φίλε μου και να θυμάσαι πως έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα ακόμα!

    Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, πράγματι υπάρχουν και κακόπροαιρετοι, αλλά αυτοί υπάρχουν παντού. Εμείς είμαστε εδώ για να τους ακούσουμε όλους! Διότι η αρνητική κριτική βοηθάει να βλέπουμε και τα λάθη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!