Μας έχετε δείξει ότι λατρεύετε τις αυτοσχέδιες πατέντες! Κάθε φορά που δημοσιεύετε σε αυτό το Blog μια μελισσοκομική πατέντα , οι μετρητές του blog σπάνε κάθε προηγούμενο. Έτσι σήμερα βρήκαμε για εσάς μια τεχνική βασιλοτροφίας που δεν έχετε ξανά δει! Φτιάξτε μόνοι σας ποιοτικές βασίλισσες με τον πιο απλό τρόπο!
Είναι πραγματικά μια πολύ έξυπνη πατέντα, και θα έλεγα πολύ εύκολη στην εφαρμογή της! Απευθύνεται στους αρχάριους μελισσοκόμους!
Δείτε αναλυτικά τα βήματα με φωτογραφίες....
7 Σχόλια
και μετα τι????
ΑπάντησηΔιαγραφήποια η χρησιμοτητα και σε τι εξυπηρετει η ολη φασαρια?
απο το 1900 υπαρχει η πατεντα με την κωμενη λωριδα κερηθρας με αυγα τα οποια καταστρεφοντας ανα ενα με το δακτυλο ,μετεπειτα ξεχωριζουν και τα κελια ευκολα.......γιωργης κυθνος
και γιατι ειναι αυτες οι βασιλισσες ποιοτικες?
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι βεβαια δεν ειναι,.....μονο και μονο που ωθησες ενα 10αρι μελισσι να κανει τριαντα βασιλοκελια ταυτοχρονα μαλλον δεν ταιστικαν επαρκως......τις μελισσες τισ ρωτησε κανεις αν τους αρεσει το κομματι απο τυροπιτα??? η μηπως τις ειδε κανεις να κρεμονται απο το σεμεδακι της γιαγιας,γιωργης απο θερμια
Poli kali patenta orea anartisi nikos igoumenitsa
ΑπάντησηΔιαγραφήμπράβο ωραία ανάρτηση ότι νέο μαθαίνουμε είναι καλο είτε είναι σωστό είτε λάθος,για να αποκτάμε εμπειρίες και γνώσης
ΑπάντησηΔιαγραφήKαλο αλλα αυτο δεν αποτελει απτεντα αλλα γνωστη μεθοδο σε όλους τους μελισσοκόμους. Βεβαια η σωστοτερη μεθοδος δεν είναι όπως δειχνετε στις εικόνες. Αλλα να κόψεις μια ήδη κτισμενη φρέσκια κερήθρα στο κάτω μέρος με τη μορφη δαντέλας χωρίς να βάλεις το μελισσι σε διαδικασία κτισίματος και χωρίς να χαλας όλη τη κερήθρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλή μπράβο για εμάς τους νέους μελισσοκομους
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλή μπράβο για εμάς τους νέους μελισσοκομους
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!