Widget Recent Post No.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ μελισσοκομίας - Τρύγος (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένα πολύ όμορφο βίντεο θα δούμε και σήμερα. Ο τρύγος του μελιού και μικρά μυστικά από τον μελισσοκόμο Ν. ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.  Πρόκειται για πνευματική ιδιοκτησία του Ιωσήφ Παπαδόπουλος. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2013. Απολαύστε το .....




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μπράβο κ.Σταμάτη.Πολύ ωραίο το βίντεο που αναρτήσατε και πολύ καλή η δουλειά που κάνετε στο site.Πολύ σημαντικό που υπάρχουν συχνές αναρτήσεις.Συνεχίστε την καλή δουλειά.Γιάννης,Άρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Σταμάτη καλησπέρα. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και τις γνώσεις που μας προσφέρετε. Είμαι πρωτάρης στο χώρο και ψάχνω συνεχώς να αποκτήσω γνώσεις από το site σας και από ανάλογα βιβλία που αγοράζω κατά διαστήματα, πέρα από 5 μελισσάκια που διατηρώ. Απ΄τα βιβλία που διαβάζω κι από διάφορες δημοσιεύσεις έμπειρων συναδέλφων λένε ότι δεν πρέπει να πειράζουμε πλάισια που είναι είτε στη γονοφωλιά είτε που δεν είναι κατά τα 3/4 σφραγισμένα. Το βίντεο που δημοσιεύσατε με τον κύριο Νίκο βλέπουμε ότι παίρνει να τριγύσει είτε από σχεδόν ασφράγιστα πλαίσια είτε και από την γονοφωλιά. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο έλατο, πευκο, μελίτωμα μπορουμε να περνουμε ανετα τα ασφράγιστα πλαισια. Αν εχει λίγο γονο επισης μπορούμε να το παρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε.πολυ ενδιαφερον εχει.ο τροπος.που βαζει τη γυρη στο μελισι.την εχει αλεσει πρωτα και την βαζει ετσι;βαζει καποια προσθετα για να την παρουν πιο ευκολα;πραγματικα πολυ ενδιαφερων τροπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!