Widget Recent Post No.

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ «Η Ιστορία Μιας Βασίλισσας»




Μετά τη μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στην προχθεσινή μας κλήρωση, συνεχίζουμε σήμερα με μια νέα κλήρωση. Αυτή τη φορά θα κληρωθούν 2 βιβλία του συγγραφέα, μελισσοκόμου ερευνητή και μόνιμου αρθρογράφου μας Μανόλη Δερμάτη με τίτλο «Η Ιστορία Μιας Βασίλισσας».

Στα 16 σύντομα κεφάλαια του περιγράφεται η μελισσοκομία όπως θα την έβλεπε, θα την παρατηρούσε και θα τη σχολίαζε μια βασίλισσα. Εκ των έσω δηλαδή. Μια μελισσοκομία γραμμένη αλλιώτικα από τις άλλες, με μια γλώσσα απλή και συναρπαστική, που δεν σου επιτρέπει να σταματήσεις την ανάγνωση αν δεν τελειώσει το βιβλίο. Ένα χρήσιμο βιβλίο για τον νέο αλλά και τον παλιό μελισσοκόμο και συγχρόνως ένα λογοτέχνημα. Ένα ωραίο δώρο για τον καθένα από τις εκδόσεις Μελισσοκομική Επιθεώρηση – Ειρήνη Παππά.

Αποσπάσματα του βιβλίου αυτού έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο ίδιος ο συγγραφέας του, από τις σελίδες μας και έχουν όλα διαβαστεί με πολύ ενθουσιασμό, από εσάς τους φίλους αναγνώστες μας.
Τώρα συμμετέχοντας στην κλήρωση -  που αυτή τη φορά θα γίνει δημόσια – μπορείτε να αποκτήσετε ολόκληρο αυτό το έργο και να κάνετε ένα όμορφο δώρο στον εαυτό σας.

Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή στον προηγούμενο διαγωνισμό , παραμένετε στην λίστα μας και δεν χρειάζεται να δηλώσετε πάλι συμμετοχή. Για όσους δεν έλαβαν μέρος στον προηγούμενο διαγωνισμό , μπορούν να συμμετάσχουν εύκολα ως εξής...

Πως δηλώνω συμμετοχή στην κλήρωση;

1.Συμπληρώστε την φόρμα με το email σας στο παρακάτω newsletter...

e-mail:


Ορεινή Μέλισσα

2. Θα σας έρθει αυτόματα ένα μήνυμα επαλήθευσης του email σας. Πατήστε τον σύνδεσμο που βρίσκεται μέσα και μόλις λάβατε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Η κλήρωση θα μείνει ανοιχτή για συμμετοχές  έως την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 12:00 πμ   , και την επομένη θα ανακοινωθούν οι δύο τυχεροί. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια