Widget Recent Post No.

Ενα πολυ σημαντικο ''ΒΗΜΑ''..... Ας Παρουμε ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ......!!!!!!!!!!!!!!!


Ολοι φιλες και φιλοι εχετε δει μελισσες να ειναι σωροι εξω απο τις κυψελες σας νεκρες απο δηλητηριαση. Αυτο μπορει να συμβει οταν οι μελισσες συλλεξουν απο φυτα τα οποια ραντιστικαν με φυτοφαρμακα , και αυτου του ειδους η δηλητηριαση , οδειγει το μελισσι να χασει ολες τις συλλεκτριες δηλαδη εργατριες οι οποιες , συλλεγουν γυρη και νεκταρ για την κυψελη.


Με την δηλητηριαση απο φυτοφαρμακα εχουμε γρηγορο θανατο ,  και πολλες φορες ενα μικρο ποσοστο των εργατριων κοιτωνται νεκρες εξω απο τις κυψελες τους ,  που στα ματια τα δικα μας φαινονται παρα πολλες. Ωστοσο το μεγαλυτερο ποσοστο δεν καταφερνει ποτε να γυρησει πισω.
Τα συναισθηματα που διακατεχουν οποιονδηποτε δει αυτο το θεαμα ειναι το λιγοτερο ''απελπηστικα'' και πιστευω καθε ανθρωπος εχει τις απαραιτητες ευαισθησιες για να το καταλαβει.

Ολοι αγαπαμε τη φυση και πιστευω οτι και αυτοι που ραντιζουν μερα και σε περιοδους ανθοφοριας των φυτων το κανουν απο αγνοια και οχι εσκεμενα.

Παρολα αυτα η δηλητηριαση απο φυτοφαρμακα ειναι μια μορφη δηλητηριασης. Υπαρχει ενα αλλο ειδος δηλητηριασης που εμεις στην ελλαδα δεν εχουμε γνωρησει ακομα. Στο εξωτερικο και ειδικοτερα στην αμερικη το συνδρομο καταρρευσης των μελισσιων ειναι ενα πολυ συχνο φαινομενο οπου ολο το μελισσι εξαφανιζεται και δεν υπαρχει ιχνος πισω του.

Φιλες και φιλοι Τα μεταλλαγμενα και οι καλλιεργειες τους ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει για τον κοσμο των μελισσων , μια μορφη δηλητηριασης που   σπερνει το θανατο και σκοτωνει εργατριες συλλεκτριες  , παραμανες , κυφηνες οτι υπαρχει μεσα στην κυψελη. Μολυσμενη γυρη με dna που εχει αλλαξει επηρεαζει το κεντρικο νευρικο συστημα των μελισσων και καμια δεν επιβιωνει. Γυρη που αποθηκευτηκε στην κυψελη συνεχιζει να σκοτωνει και να αποδεκατιζει οτι εχει απομεινει στην κυψελη...

Ηδη τα μεταλλαγμενα ερχονται στην ελλαδα ως μορφη ζωοτροφων , ας φροντισουμε να μην γινουν ποτε καλλιεργειες διοτι αν γινουν , παρατηστε τα μελισσια σας πριν τα χασετε...

τι μπορειτε να κανετε??????

Υπογραψτε ολοι.......!!!!!!!!!!!!  Οποιος βαριεται να βαλει την υπογραφη του δεν λεγεται ανθρωπος..!!!

Υπογραψτε   εδω



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια