Widget Recent Post No.

Το Μεταλλαγμένο καλαμπόκι πηρε το πράσινο φώς



Και ναι φιλες και φιλοι το μεταλλαγμενο καλαμποκι πηρε το πρασινο ''φωτακι''  και πηρε την εγκριση απο την ευρωπαικη ενωση για να ανοιξουν οι ΠΥΛΕΣ για την καλλιεργεια του.


Υπηρξαν πολλοι ανθρωποι στην ελλαδα που υπεγραψαν εναντιον αυτου του μεταλλαγμενου φυτου , αλλα αποδειχθηκαν πολυ λιγοι... 40.000 ανθρωποι υπεγραψαν απο τα 11 εκατομμυρια που ειναι καταγεγραμενοι στην ελλαδα. Τι λετε θα μπορουσαν να τα καταφερουν???

Οι πυλες ανοιξαν και η καταστροφη για τον μεγαλυτερο και αποτελεσματικοτερο επικονιαστη στον πλανητη πηρε την εγκριση για το αργο τελος του. Οπως εχω ξανα πει μια καλλιεργεια με μεταλλαγμενα φυτα ειναι αρκετη για να εξολοθρευσει ολοκληρωτικα εκατομμυρια μελισσες , και οχι μονο τις συλλεκτριες που θα μαζεψουν την μεταλλαγμενη γυρη , αλλα και το γονο και οτι εμβιο υπαρχει μεσα στην κυψελη.  Μιλαμε για θανατο μεχρι ενος , σιγουρα εχετε πολλοι αντικρισει μελισσια που μενει μεσα στην κυψελη η βασιλισσα με λιγες εργατριες , η ακομη να λειπει και η βασιλισσα... εεε αν υλοποιηθει αυτη η καλλιεργεια δεν θα βρισκετε τιποτα.... Αυτο το φαινομενο συμβαινει κυριως στην αμερικη οπου μελισσοκομία ολοκληρα εξαφανιζονται με μυστιριωση τροπο. Και ομως δεν ειναι καθολου μυστηριωδης , στρεμματα μεταλλαγμενης σογιας καλαμποκιου και ενα σωρο αλλων φυτων κρυβονται απο πισω.  Αλλο ενα χτυπημα για τις μελισσες μας , που θα ειναι και η ''χαριστικη βολη''.



Εγω θελω να απευθυνθω προς ολους τους ανθρωπους που διαβαζουν αυτη τη στιγμη , ποσοι γνωριζετε τι σημαινει μεταλλαγμενο φυτο? Γνωριζει καποιος πως παραγεται ενας γεννετικα τροποποιημενος οργανισμος?

Ας δουμε λοιπον.....

Με τον όρο γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί εννοούμε τους ζωντανούς οργανισμούς στους οποίους εισάγουμε τεχνητά ένα ξένο γονίδιο ή διαγονίδιο που προσδίδει ένα νέο χαρακτηριστικό στον οργανισμό π.χ. ανθεκτικότητα σε παράσιτο. Όταν ενσωματωθεί στο γενετικό υλικό αυτό το κύτταρο του γενετικά τροποποιημένου οργανισμού τα νέα χαρακτηριστικά μεταβιβάζονται στους απογόνους του.

Δηλαδη παραγεται ενας ο οργανισμος με τελειως διαφορετικη δομη , με τελειως διαφορετικους αμυντικους μηχανισμους , δηλαδη με χαρακτηριστικα τα οποια θα κανουν καθε εντομο το οποιο θα ακουμπησει το φυτο να ψωφησει ακαριαια... Για εντομα οπως καμπιες ειναι ακρως τοξικο , οι οποιες ψωφανε και το φυτο δεν χρειαζεται φυτοφαρμακα. Ομως οταν το ιδιο το φυτο παραγει απο μονο του ''δηλητηριο'' τι ειναι χειροτερο???


Το μονο σιγουρο συναδελφοι ειναι οτι για αλλη μια φορα οι μελισσες θα πληρωσουν το τιμημα  , και ακομα περισσοτερο η ΦΥΣΗ...!!!!

orinimelissa.blogspot.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια